We wrześniu br. podczas targów POLAGRA GASTRO 2016 w ramach ,,Kulinarnego Pucharu Polski” wyłoniono najlepszych kucharzy w kraju. Na najwyższym podium stanęli Paweł Salamon i Maciej Pisarek. Partnerem produktowym tegorocznej edycji konkursu była firma MAKRO Cash&Carry Polska.
Kulinarny Puchar Polski to najbardziej prestiżowy konkurs skierowany do profesjonalnych kucharzy. We wrześniu 2016 roku podczas targów POLAGRA GASTRO 2016 już po raz szesnasty wyłonieni zostali „najlepsi z najlepszych”. Pierwsze miejsce zajęli Paweł Salamon i Maciej Pisarek, drugie Paweł Kubera i Kajetan Świokła, natomiast na trzecim uplasowali się Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski.
Partnerem wydarzenia była sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, która dostarczyła wysokiej jakości produkty wykorzystane w zmaganiach kulinarnych podczas półfinału i finału konkursu.
Firma zaprezentowała również stoisko z nowościami produktowymi w ofercie marki Horeca Select, które wyeksponowane zostały na paletach nawiązujących do hurtowego charakteru sieci.
Uczestnicy wydarzenia mieli okazję wziąć udział w pokazach kulinarnych ,,Master Class Show“, podczas których znakomici szefowie kuchni i cukiernicy z Polski i zagranicy zaprezentowali swoje autorskie projekty kulinarne i podzielili się doświadczeniem z zakresu zarządzania profesjonalną kuchnią i obsługi klienta. Jeden z pokazów poprowadził szef kuchni i trener z Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO, Paweł Serafin.
Znamy laureatów Kulinarnego Pucharu Polski 2016!
Źródło: MAKRO Cash & Carry Polska
Komentarze
Ten materiał nie ma jeszcze komentarzy